Voorstellen
Als tweede generatie Molukse vrouw is Christina opgegroeid met de heerlijke en verfijnde kookkunsten van haar moeder. Het koken, zij het onder toezicht van haar moeder, mocht ze al op jonge leeftijd proberen. Haar belangstelling groeide en het duurde dan ook niet lang of haar liefde voor het maken van lekker eten was geboren. Al vroeg stond perfectionisme bij Christina hoog in het vaandel. Zoals haar moeder kookte, zó wilde zij het ook leren. En dat is gelukt. Het is dan ook vanzelfsprekend dat alle Moluks- Indonesische hapjes, gerechten en bijgerechten die op deze website worden getoond, een afspiegeling zijn van de authentieke Molukse keuken zoals die van generatie op generatie is doorgegeven. Er kan dan ook gerust gezegd worden dat Christina's kook- en bakfilosofie verder gaat dan het maken van visueel aantrekkelijke lekkernijen. Immers, wat ze ook in haar keuken in Deventer maakt, in elk eindresultaat ligt haar passie voor zeer verfijnde en uitstekend op elkaar afgestemde smaken. Met deze website hoopt ze de liefhebber te informeren en te inspireren.